Ярош йде в президенти і знає про "загін ліквідаторів" з Росії


Лідер Правого сектору Дмитро Ярош підтвердив, що балотуватиметься на виборах президента, що відбудуться 25 травня 2014 року

Про це Ярош заявив у ході прес-конференції ля українських та закордонних ЗМІ 8 березня.

За його словами, відповідне рішення ухвалила політради організації.

"Тому я буду балотуватися у президенти", - заявив Ярош.

На репліку про те, що Правий сектор не є політичною партією, він зазначив: "До складу входять різні структури, які найближчим часом об'єднаються у політичну силу".

"Ми також матимемо і громадську структуру, яка контролюватиме діяльність партії", - додав він.

"Я розумію, що мені буде складно тягатися з тими акулами, які вже давно є у політиці. Однак  я вважаю, що зараз саме час привести у політику молодь", - додав Ярош.

Також у черговий раз він наголосив, що Правий сектор виступає проти ксенофобії та антисемітизму, "підтвердженням чому є хлопці різних національностей у лавах організації".

На питання, як вплине на його діяльність той факт, що у Росії він оголошений у розшук, Ярош зазначив: "Ніяк не вплине".

"Путіна боятися – в ліс не ходити", - додав він.

На питання, чому він має так багато охорони, Ярош сказав, що має інформацію про те, що група з 8 людей вирушила з Росії для його нейтралізації.

Також Ярош наголосив, що є "звичайною людиною", народився у Дніпродзержинську, одружений, має двох дітей, "і скоро народиться третя".

На прес-конференції Ярош вперше з'явився публічно у костюмі на краватці, та привітався з журналістами українською, російською та англійською мовами.

Українська правда