Яскрава та унікальна: Frankivsk Half Marathon презентував медаль 2019


Вже 22 вересня в нашому місті пройде шостий Frankivsk Half Marathon'2019. Для участі у цьому грандіозному дійстві з'їдуть бігуни з усіх куточків України та закордону.

А наразі триває активна підготовка та спортивного дійства. Напередодні організатори забігу презентували цьогорічну медаль, дизайн якої розробили відома франківська компанія Brendari, пише Бліц-Інфо. Традиційно, переважаючим кольором є фіолетовий. Та цього разу медаль отримала доволі незвичну форму.

Як відомо, цьогоріч організатори збільшили вибір дистанцій, щоб кожен міг обрати найбільш комфортний варіант:

  • 2км - благодійний забіг
  • 5км - оптимальна дистанція для початківця, який планує рухатись в спорті далі і хоче спробувати свої сили.
  • INTERSPORT 10км – чудовий вибір для любителів бігу, які відчувають в собі сили зробити серйозний крок до подолання дистанції півмарафону наступного року.
  • 21км – для досвідчених бігунів, які ретельно готуються до забігу та колекціонерів підкорення півмарафонських дистанцій у цікавих містах всього світу.

На дітей віком до 14 років чекають 3 безкоштовні забіги в різних вікових категоріях - 1000м 500м 100м

Також будуть групові забіги:

  • Естафета (3 х 5 км + 6,097 км) – улюблений багатьма бігунами вид командних змагань!
  • Корпоративний забіг (3 х 5 км + 6,097 км) – можливість для найкращого тімбілдингу для фірм та організацій, зміцнення дружніх стосунків в колективі та іміджу соціально відповідальної компанії, що підтримує ідею здорового способу життя.

Зареєструватися на шостий Frankivsk Half Marathon'2019 можна тут.

Нагадаємо, Франківський півмарафон цього року отримав сертифікацію від European Athletics і також знаходиться у європейському календарі.

До теми: 8 порад, як бігати влітку, щоб не перегрітися

Читайте нас в FacebookTelegram та InstagramТільки важливі та цікаві новини!