Юна співачка з Івано-Франківська презентувала дебютне відео


Днями вихованка Продюсерського Центру Star team Тетяна Рибак (TAYNA) презентувала дебютне відео на пісню «Мама не знає».

Тетяна – переможниця Всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів, учасниця таких відомих проектів, як «Дитяче Євробачення» та «Голос. Діти». Слід зазначити, що в відео дівчинка виступила в новому, цікавому амплуа і відтепер буде працювати під псевдонімом TAYNA. 

«Ми з командою прагнули написати такий трек, який був би близький підліткам, адже перше шкільне кохання, яке існує не тільки в реальності, але і у віртуальному просторі – це те, що їм дуже близьке. Пісня молодіжна та сучасна, а це дуже важливо, адже хочеться, щоб наша молодь виховувалася і росла на якісній україномовній музиці та співала про те, що її справді хвилює. Сподіваюсь, наш трек припаде до душі кожній юній слухачці чи слухачу», – наголошує Ірина Батюк – наставниця Тетяни Рибак.

Над відео працювала команда професіоналів з Івано-Франківська: 
оператори – Влад Петриченко та Андрій Бурда, автор композиції – Євген Чичановський, Роман Калин та Ірина Батюк, аранжування – Євген Чичановський, запис, зведення та мастеринг – Роман Калин, хореограф – Катерина Горіна, стиліст – Анастасія Чичановська.