Юна співачка з Прикарпаття презентувала новий кліп "Най-Найкраща"


25 квітня відзначають День доньки! Цей день є логічним продовженням низки родинних свят таких як: День матері, День батька, День синів, Національне свято братів і сестер.

День доньки – це свято у колі сім'ї, коли свою любов до дівчинки можуть зайвий раз проявити її батьки. Це, в першу чергу, свято любові, тепла і турботи.

Напередодні свята позитивна та денсова пісня з`явилася у творчому арсеналі юної Vlada K (Влади Кей). Другий сингл співачки відрізняється від попередньої роботи. Цією піснею артистка закликає усіх любити своїх батьків, частіше обіймати, шанувати їх, підтримувати та завжди допомагати у скрутну хвилину.

«Мрію про те, щоб усі діти відчували любов своїх батьків, як відчуваю її я. #чужихдітейнебуває – з таким закликом, ми з командою хочемо презентувати наш новий трек. Пам`ятайте, що скільки б вам не було років, ви завжди найкращі для своїх батьків», - сказала Vlada K

«Най-Найкраща» - сучасна українська пісня, яка може слугувати класним привітанням для вашої улюбленої донечки. А ще трек чудово показує любов артистки до усіх дітей та батьків – вона в свою чергу надихає і дарує свій шматочок тепла кожному.

«У вільний час, ми з батьками завжди відпочиваємо, знаходимо заняття по духу і просто веселимось. Я щиро бажаю мати поруч людей, які будуть дарувати вам тепло та турботу» - підкреслила артистка.