Юний калушанин, якого вчора збила машина, досі не прийшов до свідомості


16-річного калушанина, якого вчора збила машина на проспекті Лесі Українки, перевели у реанімаційне відділення обласної лікарні.

За словами головного лікаря дитячої лікарні Калуської ЦРЛ Ольги Герасимчук, хлопця обстежили на МРТ і на УЗД. Пошкоджень внутрішніх органів, на щастя, не виявлено, інформують «Вікна».

Проте потерпілий, жиетль вулиці Будівельників, зазнав дуже важкої травми голови і з діагнозом «важка черепно-мозкова травма закритого типу» його переведено в реанімаційне відділення обласної лікарні. Юнак від учора не приходив до тями.

Прогнози лікарів щодо подальшого здоров’я потерпілого невтішні. А от щодо винуватця аварії – водія «Ford Focus», який через свою неуважність збив пішохода на пішохідному переході, то у Калуському відділенні поліції наразі кажуть, що «ведеться слідство і вивчаються обставини трагедії на дорозі».

Раніше йшлося, що у у ДТП в Калуші автівка відкинула юнака на десяток метрів від пішохідного переходу.

За словами очевидців ДТП, хлопець не перебігав дорогу, а, ступивши на пішохідний перехід, ще чекав, поки зупиняться автівки. Дві автівки його не пропустили, а він поча рухатися, коли зупинилося авто на крайній правій смузі. Проте у той же час водій «Ford Focus», який рухався лівою смугою, не зупинився і збив юнака.

Автівка була без переднього бампера, що значно посилило удар.