З 1 вересня побутові споживачі Івано-Франківського РЕМ зможуть подавати заявки на послуги енергокомпанії через Інтернет


Відтепер через сайт компанії www.oe.if.ua у оновленому розділі «Споживачам» можна буде подати заявку щодо: перенесення лічильника; пошкодження приладу обліку: якщо відсутній контакт, чути шум у лічильнику або не змінюються покази приладу електробліку; заміни ввідного автомату або вихідного автомату.

Заявка буде опрацьована протягом доби з дати отримання та виконана на протягом 20 календарних днів від моменту реєстрації. У випадку отримання заявки в п’ятницю – опрацювання автоматично переноситься на перший робочий день після вихідних.

Наразі така послуга буде доступною тільки для мешканців м. Івано-Франківська. У майбутньому планується охопити цілу область.

«Для того, щоб скористатися послугою, обов’язково потрібно мати власну електронну адресу, саме на неї прийде підтвердження того, що заявка прийнята і взята в роботу, - зазначає куратор проекту Наталія Пазюк. – Ми сподіваємося, що це дозволить суттєво зекономити час наших споживачів. У подальшому ми плануємо надалі розвивати різноманітні інноваційні підходи в обслуговуванні клієнтів і робитимемо все для того, щоб якість наших послух зростала, а наші споживачі були задоволені».