З обласного бюджету виділять 14 мільйонів на ремонт трьох доріг


Сьогодні, 5 вересня в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

Серед іншого, депутати розглянули питання «Про розподіл коштів обласного бюджету, що спрямовуються у 2018 році на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року», інформує кореспондентка  Бліц-Інфо.

За словами директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Володимира Рашкевича, йдеться про співфінансування ремонту трьох доріг державного значення. Мова йде про дороги Н-10, Р-24 та Н-09 на різних ділянках.

«Згідно програми державного розвитку з обласного бюджету повинне бути співфінансування. Так, з обласного бюджету потрібно 14 мільйонів», - зауважив чиновник.

Рашкевич розповів, що дороги ремонтуватимуть у Долинському, Надвірнянському та частині Яремчанської міської ради, Городенківському та Тлумацькому районах.

«Коли ми вибирали дороги, які ремонтувати вибирали найгірші ділянки», - додав Рашкевич.