За 10 днів франківські патрульні виявили шість авто з підробленими документами


Дороги нашого міста переповнені автівками, проте навіть серед тисячі різних транспортних засобів патрульні виявляють ті, документи на котрі викликають сумніви щодо законності та оригінальності.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції. Ось, наприклад:

На вулиці Набережна, патрульні звернули увагу на автомобіль Volkswagen Passat, водій якого здійснив обгін в забороненому місці. Під час огляду документів патрульні помітили ознаки підробки у свідоцтві на реєстрацію. Окрім нечитабельного мікродруку та невідповідного шрифту, не збігався ще й VIN-код у документі.

Також було виявлено двох водіїв, які надали для перевірки правоохоронцям посвідчення водія з явними ознаками підробки, а саме невідповідний спосіб друку, голограма не встановленого зразка, невідповідність інформації записам у базах даних МВС.

На вулиці Надрічна за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль CHRYSLER GRAND VOYAGER. Під час перевірки за базами даних патрульні встановили, що автівка з таким самим номером має інший номер кузова.

На вулиці Галицька патрульними було виявлено мотоцикл Kawasaki. Під час перевірки документу про реєстрацію транспортного засобу інспектори встановили, що він має ознаки підробки, а саме бланк не відповідає стандартам України. Патрульні оглянули мотоцикл та виявили, що номер агрегату також має сліди втручання з спробою пошкодження.

Ще один випадок на вулиці Сагайдачного. Патрульні помітили авто BMW Х5, який порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів інспектори виявили, що свідоцтво на транспортний засіб здане у архів.

Далі встановленням обставин справ займається слідчо-оперативна група по кожному з цих випадків окремо.