За 5 років на підтримку ГО з обласного бюджету витратили півтора мільйони


Сьогодні, 28 лютого в Івано-Франківську відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Серед іншого, депутати заслухали звіт про виконання обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області у 2012-2016 роках, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Заступник директора департаменту соціальної політики Степан Микицей зазначив, що за весь час дії програми на неї витратили  24, 4 мільйони гривень.

За словами чиновника, впродовж п’яти років щорічно надавалася фінансова підтримка громадським організаціям. На це з обласного бюджету виділили 1 млн. 531 тис. 8 грн. Так, минулого року фінансову підтримку надано 24 громадським організаціям, у тому числі й двом громадським організаціям учасників АТО.

«На виплату одноразової грошової допомоги на лікування та вирішення невідкладних соціально-побутових питань прикарпатцям з обласного бюджету виділено матеріальну допомогу 6444 жителям області на загальну суму 6344,3 тис. грн. Це найбільша сфера, куди виділяються кошти», - зауважив Микицей.