За добу на дорогах Прикарпаття поліцейські зупинили чотирьох п'яних водіїв


За минулу добу, 20 серпня, працівники груп реагування патрульної поліції Івано-Франківщини задокументували три випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Зокрема у Долинському, Галицькому районах, Тлумачі. Ще одного п’яного водія виявили працівники управління патрульної поліції області. На правопорушників складено адміністративні протоколи. Про це повідомляє пресслужба поліції.

У смт. Вигода, що на Долинщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «УАЗ 3669», який пересувався в темну пору доби без світлових габаритів. За кермом перебував мешканець району у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,74 проміле.

Ще одного правопорушника працівники групи реагування патрульної поліції Галицького відділення поліції виявили на автодорозі державного значення Н-10 сполученням Львів-Мукачево, який рухався на скутері без номерних знаків. Чоловік керував у стані алкогольного сп’яніння.

У Тлумачі правоохоронці виявили пасажира скутера, який їхав на транспортному засобі без шолома. Поліцейські запідозрили у водія скутера ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,45 проміле алкоголю.

Ще одного правопорушника працівники управління патрульної поліції виявили у с. Хриплин. Водій автомобіля марки «АУДІ», порушив правила дорожнього руху та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. У водія були явні ознаки наркотичного сп'яніння, від проходження медогляду відмовився.

На правопорушників складені адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).