За минулу добу прикарпатці шість разів палили суху траву


Минулої доби, 17 лютого, прикарпатські вогнеборці ліквідували 13 пожеж. Про це повідомляє управління ДСНС в області.

Зокрема, 09:58 у місті Бурштин на вулиці Котляревського виникла пожежа будівлі сауни в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено дерев’яне оздоблення стіни (вагонки). На пожежі врятовано одуну будівлю. Причина виникнення пожежі - порушення правил правил безпеки під час експлуатації пічного опалення.

О 13:37 у місті Бурштин на вулиці Січових Стрільців виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому контейнері. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Також о 15:01 у місті Калуш на вулиці Січових Стрільців виникла пожежа побутового сміття в пластмасовому сміттєвому контейнері. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:31 у місті Рогатин на вулиці Роксолани виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Крім того, о 16:49 у селі Хриплин Івано-Франківської міської ради виникла пожежа сухої трави на відкритій території,. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:35 у місті Болехів, в урочищі Криве виникла пожежа побутового сміття на відкритій території місцевого полігону побутових відходів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

А о 18:01 у селі Тустань Галицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території поблизу річки Гнила Липа,. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:25  у селі Марківці Тисменицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

О 19:50 у місті Болехів на вулиці Польовій виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Цього ж дня о 20:58 у селі Шевченкове Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:37 у селі Космач Косівського району виникла пожежа дерев’яного комплексу господарських будівель. Вогнем знищено крівлю та частково стіни господарської будівлі, пошкоджено стіни. На пожежі врятовано 1 житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється. )

О 23:47 у місті Івано-Франківськ на вулиці Миколайчука виникла пожежа в приміщенні кухні піцерії. Вогнем знищено піцу в електропечі. Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електроприладів.

18 лютого о 02:55 у селі Сівка Калуська Калуського району виникла пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено дерев’яне перекриття, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та дах. На пожежі врятовано 2 поруч розміщених житлових будинки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!