За минулу добу в ДТП травмовано три прикарпатця


Дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися вчора, 16 травня, у селі Іллінці, Снятинського району та у селі Одаї, Тисменицького району.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що близько 15:30, 27-річний мешканець одного із сіл району, керуючи автомобілем марки «Таврія», рухаючись дорогою місцевого значення в Іллінці, не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де допустив зіткнення із залізобетонною опорою.

Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді вивиху лівої ноги та рваної рани обличчя, а 18-річний пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді забою поперекового відділу хребта та струс головного мозку.

Ще одна автопригода трапилась цього ж дня , близько 222:25, в селі Одаї. 26-річний житель Надвірнянського району, керуючи автомобілем марки «Honda Civic», рухаючись дорогою «Стрий-Чернівці-Мамалига», не вибрав безпечної швидкості руху таз’їхав у кювет. 

В результаті ДТП – 51-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді забою поперекової ділянки хребта, забою м'яких тканин голови та струс головного мозку.

У двох випадках водії – тверезі. За цими фактами проводиться перевірка.