За минулий тиждень в Івано-Франківську велися виключно підготовчі роботи з ремонту доріг


Через неоплату платіжних доручень Держказначейством за минулий тиждень в Івано-Франківську велися в основному підготовчі роботи з ремонту доріг.

Про це повідомили  на оперативній нараді у першого заступника міського голови Зіновія Фітеля головний інженер управління капітального будівництва виконавчого комітету Івано-Франківської міськради Микола Халак та заступник директора комунального підприємства “ДРЕУ” Віталій Бурко, повідомляє ОДТРК.

"Борг Держказначейства, станом на 23 вересня, складає 3 мільйони 930 тисяч гривень. По об'єктах в порядку черги, стоять вулиці Дністровська, Галицька та Манюха" - зазначив Микола Халак.
 
"Через відсутність нормального фінансування і погоду ми не проводили активного ремонту. КП "ДРЕУ" цього року уклало договір на три мільйони гривень по виконанню ремонту доріг, але якщо буде таке фінансування, то підприємство не зможе належно виконувати свої обов'язки. По ремонту - ми уклали минулого тижня 19 тон асфальту по вулиці Коновальця" - пояснив Віталій Бурко.

Як підсумував Зіновій Фітель, загальна сума неоплачених у Держказначействі платіжних доручень по місту Івано-Франківську сягає понад 17 мільйонів гривень, з них понад 8 мільйонів за роботи з ремонту доріг.