За січень - квітень «Надвірнанафтогаз» сплатило до бюджету понад 88 мільйонів


В НГВУ«Надвірнанафтогаз» – понад півтори тисячі робітників та інженерно-технічних працівників.

НГВУ «Надвірнанафтогаз», найбільше бюджетоутворююче підприємство Надвірнянського району, торік сплатило до бюджетів усіх рівнів 294,2 млн. грн. податків та платежів, в т. ч. до місцевих бюджетів 16,6 млн. грн. Найбільшу частку усіх минулорічних платежів, 87%, складає рентна плата за користування надрами - 256,2 млн. грн.

За січень - квітень поточного року до бюджетів усіх рівнів перераховано 88,1 млн. грн. , в т. ч. до місцевих бюджетів 5,5 млн. грн. Жодних боргів по сплаті податків та платежів НГВУ «Надвірнанафтогаз» не має. Колектив успішно виконує планові завдання з видобутку нафти і газу. Про це поінформував минулої суботи журналістів з усієї області під час прес-туру на Надвірнянщину Володимир Чуприна, начальник НГВУ «Надвірнанафтогаз».

За його словами, в НГВУ«Надвірнанафтогаз» – понад півтори тисячі робітників та інженерно-технічних працівників. В структурі підприємства функціонують два цехи з видобутку нафти і газу, які розробляють родовища нафти і газу у відповідності з технологічними проектами, цех з підтримання пластового тиску і підготовки газу та дільниця з перекачування нафти. Найбільшу перспективу має Микуличинське нафтогазокондентсатне родовище, яке серед інших зазначене в Угоді регіонального розвитку Івано-Франківської області між Кабінетом Міністрів України та Івано-Франківською обласною радою, підписаній 6 жовтня 2010 року.

 

Довідково

НГВУ«Надвірнанафтогаз» входить у промислову розробку та експлуатацію нафтових, нафтогазоконденсатних, газоконденсатних і газоконденсатнонафтових родовищ. В межах Надвірнянщини геологи виявили декілька десятків перспективних об’єктів майбутнього нафтогазовидобутку. За їх кількістю Надвірнянський район - лідер в Україні.