За святкову вечерю з Віктором Анушкевичусом члени нового виконкому заплатили по 400 грн.


Учора після засідання міськвиконкому, який уперше після переобрання зібрався в повному новому складі, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус запросив усіх членів МВК на святковий фуршет до ресторану "Пегас". У такий спосіб мер вирішив привітати новообраних і переобраних членів виконкому. Для запрошених це стало приємним сюрпризом.

Бенкет у "Пегасі" тривав дві години, але очевидці кажуть, що було і смачно, і весело, тож  свято вдалося, пише "Галицький кореспондент". 

Яким же було здивування учасників застілля, коли на завершення трапези Віктор Анушкевичус сказав усім здати по 400 грн. Не те, щоб було шкода за обід з мером кількасот гривень, сміялися в розмові з журналістом деякі учасники святкування, але загалом і сам "сюрприз", і його вартість трохи дивують. 

На фуршет не пішли нові-старі члени МВК Андрій Лис, Михайло Верес (напевно, вже знають, як пригощає мер), а також "свободівець" Олег Загурський (він утік ще з виконкому). Руслан Гайда покинув фуршет після другого тосту, тому з нього грошей мер так і не стягнув.