За якість обслуговування обленерго тепер можна поставити оцінку


У терміналах електронної черги Центрів обслуговування клієнтів АТ «Прикарпаттяобленерго» з’явилась можливість оцінити роботу сервісів та фахівців ЦОК.

Фахівці АТ «Прикарпаттяобленерго» закликають відвідувачів залишати свої відгуки про якість надання послуг під час перебування у Центрах обслуговування клієнтів компанії. Кнопка «Ваш відгук» знаходиться з правого краю стартової сторінки у терміналі «Електронна черга», що організовує і розподіляє відвідувачів рівномірно між всіма фахівцями. Натиснувши на кнопку, клієнт має можливість поставити одну із трьох характеристик: «Відмінно», «Добре», «Не дуже». На основі відгуків фахівці компанії зможуть скласти загальне уявлення про якість сервісу обслуговування, який надають у ЦОК.

«Можливість оцінювання обслуговування у ЦОКах - це ще один критерій якості обслуговування та клієнтоорієнтованості, який ми розвиватимемо. Коли ми отримаємо від клієнтів зворотній зв'язок, зможемо вдосконалити свій сервіс, враховуючи потреби та інтереси мешканців,  які не були враховані до того.– розповідає заступник комерційного директора АТ «Прикарпаттяобленерго» Уляна Білоголовка. - Також, це дасть можливість оцінити роботу працівників центрів обслуговування».

Можливість поставити енергетикам оцінку наразі є в трьох Центрах обслуговування клієнтів області: у Коломийському, Калуському та Івано-Франківському – там, де є термінали «Електронна черга». Невдовзі кнопка із оцінкою з’явиться не лише у  системі «Електронна черга», а й у інформаційних терміналах, у яких відвідувачі отримують довідки. Енергетики обіцяють, що можливість оцінити якість надання послуг розповсюдиться на усі ЦОКи області.