Забудовник з рішенням Івано-Франківського міського суду не згідний і подав апеляцію


Нещодавно міський суд поставив крапку щодо доволі спірного будівництва по вулиці Мазепи 35а, що в Івано-Франківську.

Івано-франківський міський суд став на сторону  громади і відхилив позов ПП «Прогрес-БудІФ». Таким чином згідно вироку суду забудовник має дотриматись рішення міської ради і знести надбудовані три поверхи.  

Однак як вдалось з’ясувати кореспонденту «Бліц-Інфо» забудовник ПП «Прогрес-БудІФ» з рішенням суду не згідний і вже подано дві апеляції.

«Подано апеляції і вже апеляційний суд тепер вирішуватиме чи зноситимуть зайві поверхи чи ні», - повідомили у апеляційному суді.

Нагадаємо, скандальне будівництво припало до поля зору мас-медіа восени, коли мешканці двору почали активно протестувати проти новобудови, вважаючи незаконним зведення декількох зайвих поверхів.

Люди взялись протестувати під час чого перекривали вулиці та звертались до правоохоронних структур. Однак ні прокуратура міста, ні інші відповідні установи дії забудовника не вважали порушенням.

 Відтак іванофранківці звернулись за допомогою до депутатів міської ради, тоді міська влада стала на сторону громади і прийняла рішення про обмеження поверховості новобудови по вулиці Мазепи 35а.