Залучення дітей до занять фізичною культурою, спортом, популяризація здорового способу життя на Прикарпатті – завдання Президента України


Днями в м. Івано-Франківську на футбольному майданчику зі штучним покриттям, що по вул. Хоткевича (парк відпочинку), відбувся відбірковий футбольний турнір серед 10-12-річних дітей за програмою «Олімпійське літо».

У футбольних поєдинках зійшлися 4 команди мікрорайону Паркова-Хоткевича, загалом 36 юних футболістів.

Як зазначають організатори дитячого футбольного турніру з управління спорту департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, міського відділення «Спорт для всіх», змагання відбулися у межах реалізації у регіонах завдань і соціальних ініціатив Президента України із залучення дітей до занять фізичною культурою, спортом та популяризації здорового способу життя.

22 червня на міському стадіоні «Юність» у Коломиї пройдуть зональні Всеукраїнські змагання з футболу серед дівчат 1998 р. н. і молодших «Діти - олімпійська надія України». Передбачається, що у футбольних баталіях братимуть участь 7 команд Західної України, зокрема, з Волинської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької, Рівненської, Львівської та Івано-Франківської областей. Всього 126 учасників.