Замість Willy William на "Карпатському просторі" виступить Vanotek


ІV Міжнародний мистецький фестиваль «Carpathian Space 2019» відбудеться в Івано-Франківську 3, 4 та 5 травня 2019 року.

Вже вчетверте Івано-Франківськ опиниться в епіцентрі «Карпатського простору». Саме це місто має потенціал перетворитися в український Давос: елітарний простір для зустрічей політичного естеблішменту та провідних митців України та Європи, пише Бліц-Інфо.

Фестиваль ставить перед собою амбітне завдання – представити Івано-Франківськ передусім як цілісний потужний інфраструктурний комплекс, який може стати територією зустрічей людей різних сфер інтересів, а також різних країн і націй.

Нагадаємо, раніше міський голова Івано-Франківська анонсував хедлайнерів фестивалю. Так, до Івано-Франківська завітають “The Hardkiss” та "Kazka”. Третім мав бути Willy William. Втім, за словами організаторів виконавець хоче жити тільки у п’ятизірковому готелі, а у Франківську такого немає. Організатори не змогли з ним домовитись. Тому третім хедлайнером став "Vanotek".

"Зустрічайте нового хедлайнера Дня міста та Міжнародному фестивалі мистецтв «Carpathian Space» - "Vanotek"  Виступить замість Willy William 5 травня на головній сцені фестивалю (площа Івана Франка)",- написав мер на власній сторінці у мережі.

Довідка: Vanotek - румунський музикант і саунд-продюсер молдавського походження. Почавши творчий шлях в Румунії, на сьогоднішній день чоловік відомий і за її межами, співпрацює з великими європейськими виконавцями. Основний стиль музики Vanotek - deep house (дип хаус) з елементами поп-музики, проте в композиціях він також може використовувати і акустичні інструменти.

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!