Замовляємо виготовлення вхідних дверей: Які моделі варті уваги


Замовляємо виготовлення вхідних дверей у м. Львів: які моделі алюмінієвих систем варті уваги й чому, розповідають фахівці BRAMA-MARKET.LVIV.UA

Коли мова йде про облаштування будинку, то неможливо обійтися без установки надійної вхідної конструкції. З цієї причини торгово-виробниче підприємство «БРАМА МАРКЕТ Львів» пропонує ознайомитися з товарами, які отримали максимальний позитивний відгук від клієнтів. Ці вхідні системи є продуктами європейського виготовлення, а відповідно отримали сертифікати контролю якості. Також для їх створення застосовують тільки міцні й екологічні матеріали, завдяки чому вироби підходять для установки і в приватному будинку, і у квартирі. Ці конструкції об'єднують висока енергоефективність, довговічність і презентабельний дизайн. Якщо потрібні гарні й легкі вхідні двері, теплий алюміній стає кращим матеріалом для виробництва. У нашому каталозі присутні сертифіковані системи від різних брендів з країн СНД та Європи. Завдяки такому широкому асортименту всі охочі можуть вибрати модель, що відповідає їхнім очікуванням. Дізнаємося, яка вхідна конструкція з алюмінію є найбільш надійною і безпечною на думку фахівців.

ВИБИРАЄМО СУЧАСНІ ДВЕРІ В ПРИВАТНИЙ БУДИНОК: ВХІДНІ СИСТЕМИ ВІД ПОЛЬСЬКОГО ВИРОБНИКА WISNIOWSKI

На відміну від більшості моделей, конструкції CREO широко оснащені в стандартній комплектації. Стулка двері разом з двосторонньої накладної панеллю складають товщину 77 мм, як і трикамерне безпечне скло. Рама разом з дверною коробкою створюються з чотирьохкамерного алюмінієвого профілю з терморозривом. У стандартній комплектації показник теплоізоляції дорівнює Ud 0,8 Вт/м²К. Враховуйте, що вхідні двері зі склом теж мають теплову раму в базовому оснащенні. Як декоративні елементи застосовують двосторонні накладки з нержавіючої сталі, а додатково вони можуть мати матову структуру або імітувати дерево. Тільки купуючи продукцію Wisniowski CREO клієнт отримує можливість підібрати одну з 7 варіантів ручок. Вони також створюються з нержавіючої сталі, завдяки чому надійно захищені від зовнішніх механічних пошкоджень. У стандартній комплектації вхідні алюмінієві двері мають триточковий автоматичний замок з функцією часу, а додатковою опцією є електричний пристрій. Майте на увазі, що дана модель може мати максимальний розмір до 1400х2500 мм. Залежно від варіанту оснащення, продукція має рівень зламостійкості RC2 або RC3.

КРАСИВІ ДВЕРІ ДЛЯ КОТЕДЖУ З ПОЛЬЩІ: МОЖЛИВОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ВХІДНИХ СИСТЕМ

На вибір надається широкий асортимент, де присутні варіанти на будь-який смак. Ці моделі відмінно підкреслять не тільки інтер'єр будинку, але і зовнішній фасад будівлі. Більшість із запропонованих товарів здатні гармоніювати з будь-яким архітектурним направленням. Як прозорих вставок використовують скління, а накладки (фігурні елементи) створюють з нержавіючої сталі. Також можливе виготовлення під замовлення, згідно з індивідуальною концепцією клієнта. Присутня широка палітра стандартних відтінків RAL з матовою структурою, серед яких можна вибрати будь-який на свій смак. Можливо нанесення плівки з імітацією дерева або класичних кольорів, з більш глибокою інтенсивністю. Двері для дому зовнішні CREO мають ще одну перевагу — це можливість фарбування в один з нестандартних відтінків палітри HOME INCLUSIVE 2.0.

ДЕ ЗАМОВИТИ ТЕПЛІ ДВЕРІ З ТЕРМОРОЗРИВОМ ІЗ ВСТАНОВЛЕННЯМ?

Ми є офіційними дистриб'юторами кращих європейських брендів, завдяки чому в каталозі є тільки сертифіковані товари. Зверніться в мережу салонів «БРАМА МАРКЕТ Львів», щоб співробітник компанії допоміг вибрати модель, що відповідає особистим очікуванням і бюджету клієнта. Також менеджер допоможе організувати швидке доставлення по Україні та установку виробу при необхідності. Ознайомитися з портфоліо майстрів тут: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums. Шоу-рум знаходиться на вулиці Городоцька, 286 Б. Телефонуйте прямо зараз, щоб дізнатися додаткову інформацію: (067) 112-18-69, (050) 356-21-14

На правах реклами