Заробітчанка з Коломийщини з підозрою коронавірусу втекла з Київської лікарні


Як стало відомо редакції "Дзеркала", до обласної лікарні примусово шпиталізували 39-річну мешканку Коломийщини, яка перебувала на заробітках у Бельгії.

23 березня жінка літаком повернулась з Брюсселю. По прибутті в Україну у неї виявили підвищену температуру, під час проведення швидкого тесту на COVID-19 було отримано позитивний результат. Того ж дня каретою швидкої медичної допомоги жінку шпиталізували в Олександрівську клінічну лікарню м. Києва, де провели аналіз швидким тестом на COVID-19, результат негативний, пише Дзеркало медіа.

Вночі на 24 березня пацієнтку перевели в Київську лікарню №4, о 1:00 год зробили аналіз швидким тестом, результат негативний. Об 11:00 год повторно зробили аналіз швидким тестом – результат позитивний. Виставлений діагноз: Підозра на інфікування COVID-19.

24 березня по обіді пацієнтка з невідомих причин вирішила покинути лікувальний заклад і, ймовірно, планувала повернутися додому на Коломийщину. На дзвінки не відповідала, на контакт з лікарями не виходила.

Правоохоронці провели необхідні заходи та затримали жінку разом з її чоловіком (який, найімовірніше, зустрічав її) на трасі біля Раківчика. Обох – і жінку, і чоловіка - шпиталізували в обласну інфекційну лікарню. Наразі встановлюються методи пересування жінки з Києва на Коломийщину.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!