Засідання комісії облради з питань соціально-економічного розвитку


29 серпня о 11-00 год., каб. 500 відбудеться засідання комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 16.02.2018. № 760-20/2018 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2018 рік”.

Доповідає: Володимир Степанович Рачкевич – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації

2. Про регіональну цільову програму протипожежного захисту обласних закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту на 2018-2021 роки.

Доповідає: Володимир Миронович Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації

3. Про Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього  підприємництва в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки.

Доповідає: Жанна Петрівна Табанець – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

4. Про внесення змін до регіональної цільової програми фінансової підтримки комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” на 2016-2018 роки.

Доповідає:  Василь Васильович Тимків – директор комунального підприємства з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”

5. Про звіт директора комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”.

Доповідає:  Василь Васильович Тимків

6. Про продовження трудових відносин з директором комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” В. Тимківим.

Доповідає: Василь Степанович Даниш - начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

7. Про звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

Доповідає: Валерій Михайлович Чорний – начальник обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”

8. Про продовження трудових відносин з начальником обласного комунального  підприємства  “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорним.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

9. Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації

10. Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Івано-Франківського обласного наркологічного диспансеру.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан

11.  Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр”.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан

12. Про надання дозволу на списання нерухомого майна комунальному закладу “Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан

13. Про надання дозволу Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні на списання медичного обладнання.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан

14. Про надання дозволу Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні на списання медичного обладнання.

Доповідає: Микола Петрович Стовбан

15. Про затвердження Івано-Франківському геріатричному пансіонату технічної документації із землеустрою.

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради

16. Про припинення права постійного користування землею та надання земельної ділянки на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську

Доповідає: Анатолій Іванович Прокопів

17. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

Доповідає: Василь Степанович Даниш 

18. Про внесення змін і доповнень до Порядку передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш 

19. Про укладання з Радою Івано-Франківської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

20. Про укладення з державним підприємством “Їдальня № 14” договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

21. Про передачу нерухомого майна профілакторію “Бистриця”.

Доповідає: Василь Степанович Даниш

22. Про стан електромереж на території області.

Доповідає: Сергій Валерійович Подошва – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

23. Про оренду майна спільної власності територіальних громад області.

Доповідає: Василь Степанович Даниш