Завтра у Верховній Раді можуть розглянути питання про відставку уряду


Рибак повідомив, що відставку Кабміну розглядатимуть навіть без рішення профільного комітету, якщо так вирішать депутати.

У Верховній Раді збираються розглянути питання про відставку уряду і готові зробити це навіть без рішення профільного комітету, якщо так вирішать депутати. 

Про це заявив спікер парламенту Володимир Рибак, повідомляє ТСН. 

"Завтра на сесії Верховної Ради ми розглянемо ситуацію, яка склалася в державі сьогодні і буде завтра вранці", - повідомив він.

За словами спікера, питання про відставку уряду буде розглянуто у сесійній залі завтра і, можливо, навіть без рішення профільного комітету - якщо депутати так вирішать.  

"Будемо розглядати без рішення комітету, з порушенням, тому що така політична ситуація", - зазначив Рибак.

Він заявив також, що протягом дня має намір запросити керівників усіх фракцій, щоб продовжити пошук виходів із ситуації.

"Я сьогодні буду запрошувати керівників політичних сил... Їм треба не тільки ставити запитання, але і знаходити шляхи вирішення цих питань", - зазначив глава парламенту.

Як повідомлялося раніше, сьогодні під час погоджувальної ради опозиція запропонувала винести на розгляд Ради 3 грудня питання про відставку уряду.