Здорожчання мосту не буде - Галіпчак


Начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак спростував інформацію щодо здорожчання вартості робіт з будівництва мосту. Він запевнив, що подібні пересмикування фактів нічим не обґрунтовані.

«Будь-які заяви щодо здорожчань – звичайна неправда. З самого початку кошторисна вартість будівництва мосту через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків-Надрічна та згідно з експертною оцінкою складала 212 млн гривень. Усі роботи, що зараз ведуться – виконуються згідно з проектною документацією. Жодних відхилень від поставлених завдань у процесі виконання робіт не відбувається. Про ніяке здорожчання не йдеться», - прокоментував Роман Галіпчак.

Також начальник управління капітального будівництва наголосив, що технічні норми нового мосту згідно з проектом цілком відповідають сучасним вимогам та не створять жодних незручностей для автомобілістів. А дві смуги цілком виправдані, враховуючи розв’язку з прилеглими дорогами.

«На теперішній час - це найкраща пропозиція за анонсовану вартість», - пояснив Роман Галіпчак та закликав не поширювати неправдиву інформацію щодо важливого для життя міста питання.