Зеленський призначив тимчасово виконуючого обов'язки голови ІФ ОДА


Президент України Володимир Зеленський призначив тимчасово виконуючого обов'язки голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Ним став заступник голови облдержадміністрації Віталій Федорів. Про це йдеться в указі президента України від 10 лютого.

Як відомо, минулого тижня голову Верховна Рада призначила екс-голову Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля віцепрем'єром.

Довідково: Федорів Віталій Васильович народився 23 січня 1977 року у селі Братківці Тисменицького району. Освіта: повна вища‚ навчався у Івано-Франківському державному технічному університеті нафти і газу за спеціальностями економіка підприємства, інженер-економіст та магістр державної служби.

Трудову діяльність на державній службі розпочав у 2001 році на посаді провідного економіста відділу планування та аналізу бюджету головного фінансового управління обласної державної адміністрації. Обіймав посади заступника начальника контрольно-ревізійного управління в Івано-Франківській області, заступника начальника Державної фінансової інспекції в Івано-Франківській області.

Працював заступником директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, а пізніше — заступником голови ОДА.

До теми: Голова Івано-Франківської ОДА займе посаду міністра Мінрегіону, - ЗМІ

Назвав успіхи та невдачі: Шмигаль підбив підсумки року на посаді голови ОДА