Землю атакує потужна магнітна буря: Як уберегтися від негативного впливу


У березні 2018 року жителів планети чекає потужна магнітна буря, яка дасть про себе знати починаючи з 14 числа.

Про це свідчать дані Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця, повідомляють Українські Новини.

Невеликі заворушення магнітосфери розпочнуться 14 березня і триватимуть до 17 числа. Перша потужна магнітна буря відбудеться 18, а друга – 22 березня. Також очікується магнітна буря і 26 березня. Однак їм наразі присвоєно клас G1, тобто найнижчий за п'ятибальною шкалою інтенсивності магнітних бур.

Незважаючи на те, що магнітні бурі будуть не такими небезпечними, вони можуть призвести до невеликих збоїв у роботах енергетичних систем і змін пташиних маршрутів. Серйозних наслідків бурі не повинні принести.

У період магнітних коливань найсильніше страждають метеозалежні люди, а також ті, хто має захворювання серцево-судинної системи та ВСД. Ця група людей може почати відчувати сильний головний біль, тахікардію, запаморочення, перепади тиску і багато інших хворобливих симптомів. Таким людям варто скасувати будь-які фізичні навантаження в несприятливий для здоров'я період.

Варто відзначити, що навіть легкі стреси в період магнітних бур можуть нашкодити організму досить сильно, тому важливо уникати будь-яких конфліктів, переживань і негативних емоцій.

Відмовитися від шкідливих звичок хоча б на період магнітних коливань необхідно, адже вони можуть погіршити стан метеозалежних людей.