Жінку-інваліда, яка зникла на Калущині, знайшли в Долині


16 листопада о 20.15 год. на ПЗЧ ДПРЧ-6 м. Калуш УДСНС в області надійшов лист від начальника Калуського відділу поліції, ГУ НП в області, з проханням надати допомогу у пошуку 31-річної місцевої жительки с. Кадобна, Калуського району.

Жінка близько 08.00 год. вийшла з дому у невідомому напрямку та до цього часу не повернулася, по наявній інформації могла піти в сторону лісу поблизу села (також розшукувана являється інвалідом другої групи “Епілепсія”). Пошукові роботи проводяться в лісовій сільській місцевості.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт о 07.20 год. 17.11.2018 виїхали рятувальники Івано- Франківського ПРВ (5 чол., 1 тех.) та кінологічне відділення СПРЧ АРЗ СП (4 чол, 3 собаки, 1 автобус). Старший Михасюк. Додатково залучено: 4 працівника поліції, 6 лісників, близько 80 чоловік та 1 квадрокоптер місцевого населення.

О 15.40 год. за рішенням керівника пошукових робіт слідчого Калуського відділу поліції ГУ НП в області, пошукові роботи призупинено, особу не знайдено.

О 18.45 год. за інформацією заступника голови Брошнівської ОТГ, місцевим населенням та родичами знайдено заблукалу, біля міського озера в м. Долина, в задовільному стані.