Житель Чернівців викрав в Івано-Франківську мінімум 10 велосипедів


Крадіжки двоколісного тарнспорту на Прикарпатті цьогоріч набули нечуваного резонансу. Лише в Івано-Франківську протягом серпня вчинено більше 7 велокрадіжок.

Злодії дивним чином відкривають велосипедні замки та крадуть велосипеди фактично усюди – в спальних районах обласного центру, в центральній частині міста та біля державних устаном. Відомі факти, коли двоколісний транспорт викрадали перед будівлею Івано-Франківської облдержадміністрації та головним управління міністерва доходів і зборів України в Івано-Франківській області.

Як повідомив кореспонденту «Бліц-Інфо» керівник сектору зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області Констянтин Кулак, правоохоронці упіймали чергового велозлодія. Чоловік родом з Чернівців. Тимчасово проживав у місті Бурштин Галицького району, а заробляв тим, що крав велосипеди в Івано-Франківську.

Наразі правоохоронцям відомо про причетність жителя Чернівців до 10 фактів велокрадіжок. Проводяться перевірки щодо причетності чоловіка й до інших подібних фактів.