Жителі Івано-Франківщини склали собі продовольчі «кошики» із поцуплених у супермаркетах продуктів


Днями в Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшло кілька сигналів про спрацювання тривожної сигналізації в місцевих гіпермаркетах. На місце події терміново виїжджали наряди груп затримання ДСО.

Близько 13 години працівники ДСО прибули до магазину по вулиці Коновальця, де до них звернувся старший охорони. Працівник розповів, що невідома особа намагалася винести з магазину неоплачений товар на загальну суму 150 гривень: станок для гоління, гель та спрей для вмивання, два кілограми цукру, соняшникове насіння та фісташки. Зловмисника негайно було затримано. Ним виявився 16-річний івано-франківець. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та працівника по роботі з неповнолітніми.

А близько 14 години сигнал тривожної сигналізації надійшов з гіпермаркету, що по вулиці Мазепи. Прибувши на місце події, працівники ДСО з’ясували, що невідомий чоловік намагався викрасти і винести з магазину продукти харчування: ковбасу, м’ясний рулет, язик яловичий – всього на загальну суму 167 гривень. Даного громадянина було затримано. Ним виявився 36-річний житель Тисменицького району Івано-Франківської області. На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу для документування даного випадку.