Житло з ефектом – wow!!!


Життя в типових висотках, з типовими сусідами. Останнім часом така сіра буденність перестає влаштовувати. Вона не підходить ні по статусу, ні по безпечності, не кажучи вже про відсутність комфорту. Прислухайтеся до себе. Що душа просить? Про що ви мрієте?

Звісно ж про елітне житло!!! А от яким воно має бути уже знають в будівельній компанії «blago developer», тут і започаткували в Івано-Франківську моду на елітне помешкання. Тож квартири luxury – це новий тип стилю життя, який пропонує «blago developer». Наразі це житлові комплекси «Parus» та «Royal Hall». Що вирізняє їх з-поміж сотні інших будинків? Чому саме таке помешкання обирають статусні покупці?

Тому, що це житло має ефект – wow!!! Тут враховано усе – місце розташування, інфраструктура, екологічність матеріалів, функціональне планування площі, енергоефективність. Такі квартири преміум-класу будуються по індивідуальному проекту. Над «Parus» та «Royal Hall» працювали відомі архітектори Олег Абрамкін і Мар’ян Андрухів, котрі, вивчивши сучасні вітчизняні та європейські тренди, запропонували нові підходи до архітектурних рішень. Чого тільки вартує красивий та нетрадиційний фасад об’єкту «Parus». Будинок півколом у вигляді великого вітрильника!

Так, це важко і дорого! Але воно того варте, адже це елітне житло. Тож цьогоріч «Parus» виграв премію від «Baumit» - «найкращий фасад року». Обидва престижні об’єкти «blago developer» оселилися в найзатишніших куточках Івано-Франківська: «Parus» – на березі міського озера, «Royal Hall» – на вулиці Шевченка. Тут немає шуму. Мешканці такого житла смакують комфорт. Вони можуть спокійно та розмірено з келихом улюбленого напою вийти на терасу пентхауса та засмагати і насолоджуватися природою не гірше, аніж на екзотичних курортах – « і нехай весь світ зачекає»….. Дозволити собі це можуть лише статусні мешканці, а відповідно, це обмежена кількість осіб. «Parus» – 177 квартир, перша черга «Royal Hall» – 38. Власники таких помешкань сплять спокійно, адже їх будинок цілодобово знаходиться під відеонаглядом та охороною. А також встановлено сучасні IP-домофони з функцією дистанційного управління за допомогою смартфона. Обов’язково передбачено підземний паркінг, безшумні ліфти. Мешканці елітних комплексів не знають що таке проблеми з електрикою чи водопостачанням. Будинки оснащені за останнім словом техніки з акцентом на енергоефективності. Жодних газових систем в квартирі. Сюди заведений виключно тепловий лічильник. А дахові котельні дозволяють заощадити 25-30% на спожитому теплі. Елітні квартири від компанії «blago developer» – поєднання затишку приватної оселі та комфорту сучасного житлового комплексу. У цих комплексах працюватиме власна сервісна служба.

«blago developer» створює світ для життя, де мінімум турбот і максимум часу для себе та сім’ї!