Зіркова франківчанка Тіна Кароль стала тенером дев’ятого сезону «Голосу країни»


Скоро на телеканалі «1+1» стартує довгоочікувана прем'єра вокального проекту «Голос країни-9». Цієї суботи усій країні розкрили ім’я ще одного тренера. Ним стала улюблениця глядачів, популярна співачка - Тіна Кароль.

Артистка стане зірковим тренером «Голосу країни» вже вшосте. За час тренерства її підопічні двічі здобували  перемогу – Антон Копитін у п’ятому сезоні та Олександр Клименко у сьомому.

«Я вірю в перемогу талановитих учасників. Я завжди прислухаюся до свого підопічного, звертаю увагу на його сильні та кращі якості, не заважаю йому проявляти ті почуття, які він хоче. Важливо, щоб тренер дозволяв учаснику співати ту пісню, яка близька його серцю, його голосу, його думкам. Цього року я шукатиму красивий тембр, наповнену душу та чесний голос. Голос нації України. Тому моя команда буде сповнена лідерів, творчих особистостей та людей, які не бояться експериментувати та кидати собі виклики», - прокоментувала артистка.

У промо-ролику проекту, який можна побачити в ефірі «1+1», Тіна також продемонструвала свою готовність до бою за нову зірку «Голосу країни». Співачка запалює яскравим танцем та наспівує мотиви з відомої усім пісні MONATIK «Кружит». Чи перейде вокальна естафета від Тіни Кароль до MONATIK, телеглядачам стане відомо вже найближчим часом.

Нагадаємо, минулого тижня прихильникам «Голосу країни» стало відомо, що у новому сезоні в одне з тренерських крісел сяде шоумен та продюсер Потап.