Зірковий франківець став номінантом XXL MEN’S AWARDS


Ведучий Юрій Горбунов, родом з Івано-Франківська побореться за перемогу в категорії Обличчя з екрана.

10 квітня 2018 року стартувало голосування на сайті журналу XXL. Редакція видання вже вдруге виділяє чоловіків, які вирізняються бездоганним смаком до життя, умінням в будь-якій ситуації зробити правильний вибір і заслужити загальне визнання, відзначаючи їхні заслуги і визначаючи переможців у різних номінаціях, пише 1+1.

Актор і шоумен Юрій Горбунов потрапив до категорії «Обличчя з екрана». У цій номінації беруть участь також Влад Яма, Олександр Денисов, Володимир Зеленський, Ігор Ласточкін та Сергій Притула. Юрій Горбунов також заявлений у категорії «Артист».

Голосування на офіційному сайті премії вже відкрито. Перший його етап триватиме до 17 квітня 2018 року, після чого стануть відомі імена трьох фаворитів у кожній категорії. Під час другого етапу (з 17 до 24 квітня) на сайті журналу XXL буде проходити закрите голосування за трьох переможців першого туру. Остаточні результати стануть відомі на церемонії нагородження XXL MEN'S AWARDS 2018, яка відбудеться 24 квітня у столичному Еvent-hall Freedom.

Проголосувати за Юрія Горбунова можна на сайті. Всі охочі можуть віддати свій голос за свого фаворита лише один раз.