Зниклого напередодні підлітка знайшли на вулиці у стані алкогольної коми


Ювенальні поліцейські виявили хлопця учора, 13 травня, в одному з медзакладів обласного центру. Сюди він потрапив у стані алкогольної коми. Наразі стан його здоров’я задовільний.

Про те, що підліток вже тривалий час не відповідає на телефонні дзвінки, на лінію  «102»  близько 20.30 повідомив його батько. Чоловік розповів, що син вранці пішов на навчання до коледжу, але додому до цього часу не повернувся, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Відразу після отримання повідомлення про зникнення неповнолітнього працівники поліції розпочали проведення першочергових заходів, спрямованих на встановлення місця його перебування. 

Під час спілкування з його викладачами та одногрупниками поліцейські з’ясували, що розшукуваний хлопець був на заняттях в навчальному закладі. Також вони довідалися, що надвечір його з просто з вулиці забрала карета «швидкої» медичної допомоги. Виявилося, що підліток перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його доправили до лікарні, де надали необхідну допомогу. Про місцеперебування дитини поліцейські відразу ж повідомили батьків, які заявили в поліцію про зникнення сина.

Наразі працівники ювенальної превенції з’ясовують обставини, за яких підліток вживав алкоголь, а також встановлюють його походження.

За неналежне виконання обов’язків щодо виховання дитини батьків хлопця притягнуто до адмінвідповідальності.