Зустріч в рамках проекту ЄС "Pravo-Justice"


У понеділок, 14 січня, о 15 год. в каб. 500 ОР в рамках проекту ЄС "Pravo-Justice" відбудеться зустріч з метою обговорення питань щодо розбудови системи волонтерів пробації, співробітництва з недержавними організаціями та органами місцевого самоврядування.

Актуальність проблеми:  розбудова волонтерської діяльності у сфері пробації, необхідність залучення волонтерів пробації до здійснення нагляду за суб’єктами пробації та проведення з ними соціально-виховної роботи.

Учасники: міжнародний експерт проекту ЄС «Pravo-Justice», начальник та заступник начальника філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області, начальник Івано-Франківського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області, керівник Івано-Франківського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді , представник Обласного центру зайнятості, керівник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області; директор департаменту соціальної політики ОДА та представники соціальних служб Івано-Франківської міської ради