Звуки Ібіци та кольорове шоу: Франківців запрошують на "Квадрат Курбаса"


У неділю, 9 червня в Івано-Франківську стартує третій сезон «Квадрату Курбаса».

Цього року організатори заходу планують долучити не тільки артистів, але і спортсменів, спікерів, тренерів та громадські організації, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Традиційно, заходи відбуватимуться щонеділі, за умови сприятливої погоди. Зокрема, перший стартує цієї неділі — 9 червня о 17:00. Тематикою обрали літо, тому і назва відповідна "Літо у Квадраті".

"Тема цьогорічного міні-фестивалю дуже символічна. Всі ми зачекались літа. На відкритті буде пластична анімація, кольорове шоу, звуки Ібіци. Також ми запросили дуже відомого ведучого та діджей. Ще у нас запланована пінна вечірка. Основна ціль - відпочити так, ніби ми на морі, але в межах міста. Тому запрошуємо всіх приходити і не запізнюватись, аби не пропустити сюрприз",- ділиться організатор Анна Гойсан.

Організаторка теж додала, що окрема локація для дітей наповниться театральними та художніми майстер-класами.

Нагадаємо, простір в центрі Івано-Франківська під назвою «Квадрат Курбаса» зародився о 2017 році. Це культурне, розважальне, соціальне, мистецьке та гастрономічне дійство, яке відбувається просто неба. Мета проекту «Квадрат Курбаса» — показати, що Івано-Франківськ — це самобутнє і цікаве місто, яке вміє дивувати креативними подіями.