Компанія blago developer дарує знижку на кожен квадратний метр – 888 гривень


Початок весни – це не лише сонячне тепло, бруньки на деревах та перші квіти. Це ще й період різного роду акцій.

Численні виробники пропонують весняні знижки на свою продукцію. Іванофранківські забудовники – не виключення. Цьогоріч приємний сюрприз для своїх потенційних клієнтів приготували і в компанії blago developer.

Знижку 888 гривень на кожен квадратний метр отримає кожен, хто вирішить придбати нерухомість в одному з житлових комплексів від blago developer протягом першого місяця весни.

Як повідомили у компанії, пропозиція діє в період з 1 по 31 березня. При цьому акція стосується не лише купівлі квартир. Знижка діє на всі види нерухомості, в тому числі комерційну нерухомість (приміщення під магазини, офіси тощо), гаражі, комори тощо.

Тож чим не привід додати до радощів від приходу весни ще й радість придбання власної нерухомості. Та ще й значно дешевше.

Отримувати знижку завжди приємно. Втім, коли йдеться про нерухомість, акції можуть мати свої «підводні камені». Бо ж часто за великими знижками криється недостатня якість чи приховані проблеми документального, організаційного чи іншого характеру. Відтак, важливу роль при купівлі акційного житла відіграє репутація забудовника. В ситуації з blago developer з цим питань не виникає.

Зауважимо, що компанія працює на ринку вже 18 років. За цей період вона здала в експлуатацію 59 будинків. І при цьому всі житлові комплекси девелопер здавав вчасно, забезпечивши їх належну якість.

На сьогоднішній день придбати за знижкою квартири та іншу нерухомість можна в усіх без виключення житлових комплексах, що їх пропонує своїм клієнтам компанія.

Серед них – розташований в центральній частині міста (перетин вулиць Ленкавського – Левицького) район Manhattan, де затишок та свіжий бриз міського озера поєднується з комфортом квартир та пішою доступністю до центру міста. Це і збудовані в затишних зелених зонах поблизу міських річок ЖК Comfort Park (мікрорайон Пасічна, на перетині вулиць Целевича та Хіміків), Паркова Алея та Chocolate (район вулиці Тисменицька, біля річки Бистриця Надвірнянська); і розташовані в центрі міста житлові комплекси бізнес-класу Main House (на перехресті вулиць Коновальця та Сахарова) та Авторський (в районі вулиць Січових Стрільців та Чорновола). А для тих, хто звик до елітного комфорту, blago developer пропонує елітні котеджі у Franko River Club та елітні квартири у комплексах Parus (на березі міського озера), Royal Hall (в тінистому затишку лип на вулиці Шевченка). А також знижка діє на комфортні квартири у збудованому в новітньому тренді Live. Work. Play житловий комплекс сімейного типу Family Plaza, при плануванні квартир у якому з самого початку закладається філософія родинного затишку і комфорту. І все це від blago developer для максимально комфортного життя в Івано-Франківську.

На правах реклами

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!