На Прикарпатті горіли житлові будинки і суха трава


Про це інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

17 квітня о 13:32 Калуський р-н, Брошнів-Осадська ТГ, смт. Брошнів-Осада. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 300 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 16:44 Івано-Франківський р-н, Тлумацька ТГ, с. Грушка. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 500 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 17:42 Коломийський р-н, смт. Отинія, вул. Шевченка. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 150 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 17:47 Калуський р-н, Дубівська ТГ, с. Цінева. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 19:10 Івано-Франківський р-н, Богородчанська ТГ, с. Похівка. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 20:28 Надвірнянський р-н, Пасічнянська ТГ, с. Пасічна. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 21:08 м. Калуш вул. Вітовського. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 21:08 Надвірнянський р-н, Надвірнянська ТГ, с. Красна. Пожежа господарського комплексу (стайня, стодола), на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 21:44 Івано-Франківський р-н, Богородчанська ТГ, с. Жураки. Пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 22:00 Івано-Франківський р-н, Тлумацька ТГ, с. Пужники. Пожежа перекриття господарської будівлі, на площі 2 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. (Ліквідовано місцевим населенням до прибуття підрозділів).

О 23:12 Косівський р-н, Кутська ТГ, с. Тюдів. Пожежа покрівлі житлового будинку, на площі 45 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

18 квітня о 02:39 Івано-Франківський р-н, Тлумацька ТГ, с. Петрів. Пожежа покрівлі житлового будинку, на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

О 04:50 Калуський р-н, м. Болехів вул. Волоська. Пожежа гаражу, на площі 21 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!