На Прикарпатті вперше запрацює резиденція Святого Миколая з "живою" шопкою


На Прикарпатті, в селі Грушеві, що на території Коломийської громади, вперше запрацює резиденція Святого Миколая із «живою» шопкою. На дітей вже чекають овечки та косулі.

Про це Укрінформу розповів начальник управління культури Коломийської міської ради Станіслав Баланович.

«Цього року в селі Грушеві вперше відкриється резиденція Святого Миколая. Наразі тут завершують ремонтні роботи. В одній із кімнат Миколай прийматиме дітей, а у великій залі відбуватимуться інтерактивні вистави. На території резиденції дітей чекають фотозони, каруселі  та «жива» шопка. По суті це – мініконтактний зоопарк, в якому вже є овечки та косулі-бембі. Можливо, до них доєднається ще й віслюк», – зауважив Баланович.

За його словами, Грушів – віддалене село Коломийської громади, в якому проживає 60 людей. Оскільки територія розташована поруч із лісом, надалі її планують розвивати як частину одного із туристичних маршрутів. Цієї зими Святий Миколай працюватиме з дітьми в парі зі своєю собакою Лайкою породи хаскі, яка залюбки кататиме дітей на санях. Також у резиденції діти зможуть не лише переглянути виставу, але й узяти в ній участь.

Резиденція Святого Миколая запрацює у селі Грушеві 11 грудня. Наразі вона розпочинає прийом заявок для групових екскурсій, але з початком роботи тут що дві години чекатимуть родини із дітьми без попередньої реєстрації.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!