Навушники: коли вони потрібні і як їх вибрати?


Питання "коли потрібні навушники" практично риторичне в світі, де у кожного вони є. Заходячи в громадський транспорт кожен одягає навушники і слухає музику, підкасти, аудіокниги, замість гулу вулиці і суєти повсякденного життя. Ми надягаємо їх в спортзалі і бігаючи по парку, на одиночних прогулянках, граючи вдома в ігри, щоб не розбудити рідних і багато де ще, адже навушники - функціональний гаджет і варіантів застосування безліч. Це і дає відповідь на друге питання - як їх вибирати. Перше від чого варто відштовхуватися - мета використання

Ергономіка 

Навушники можуть вирішувати багато завдань, але в першу чергу вони повинні бути зручними. Якщо це аксесуар для тренувань, але краще вибрати бездротові вакуумні навушники зі спеціальними кріпленнями. Вкладиші підійдуть для багатьох повсякденних завдань, накладні для ігор. 

Екосистема

Аксесуари однієї компанії, взаємодіють краще, тому варто AirPods купити, якщо у вас iPhone, навушники від Samsung, якщо у вас телефон даної фірми і т.д. Виробники випускають продукт заточений під свою систему, так вони легше налаштовуються, простіше управляються і краще звучать. На прикладі Аірподс видно як високоякісні навушники втрачають якості в роботі з іншими пристроями. 

Звук

Найважливіше в навушниках - якість звучання. Якими б зручними і інтегрованими в систему не були навушники, вони служать для прослуховування. Якщо навушники погано звучать - користувач справедливо залишиться незадоволений. Ціновий сегмент залежить від жанру, який ви слухаєте. Якщо ви прискіпливі до звуку - варто звернути увагу на ціни вище середнього, тому що посередні навушники зазвичай витягають за якістю хіп хоп і попсу. Аудіофіліам рекомендую звернути увагу на високий ціновий сегмент і накладні навушники. Ну а не прискіпливій людині для прослуховування можна знайти непогані навушники і в низькому ціновому сегменті.

Мікрофон і активне шумозаглушення

Чи плануєте використовувати аксесуар як гарнітуру - зверніть увагу на мікрофони і систему шумозаглушення. Навушники можуть непогано звучати, але абсолютно не підходити для розмов, особливо на вулиці. 

Час автономної роботи

Бездротові навушники стали дуже популярними, завдяки форм-фактору. Ніяких проводів, які вічно за щось чіпляються і плутаються. Однак вибираючи такі навушники варто звернути увагу на автономну роботу в різних режимах, з кейсом і т.д.

Підсумок

Вибирати навушники варто відповідально, вони повинні відповідати багатьом параметрам. Основними є зручна посадка, якість звуку і інтеграція в екосистему. У нашому інтернет-магазині на Аірподс найкраща ціна. У нас широкий вибір стильних аксесуарів і вигідні умови доставки по всій Україні. 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!