Прикарпатців запрошують на роботу в Службу судової охорони


Мешканців Прикарпаття запрошують на роботу в Службу судової охорони у трьох містах.

Територіальним управлінням Служби судової охорони у Івано-Франківській області оголошено конкурс на заміщення вакантних посад молодшого складу (контролер ІІ категорії) з дислокацією:

-        м. Тлумач

-        м. Снятин

-        м. Калуш

На службу запрошуються чоловіки та жінки віком від 18 років, бажано із досвідом роботи в силових структурах, службі в армії, участі в АТО/ООС.

Детальніше про умовами проведення та наказ конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://if.court.gov.ua/tu09/konkurscco/nakaz96

Документи кандидатів для участі у конкурсі приймаються з 25 травня 2022 року по 10 червня 2022 року (щоденно без вихідних з 08.00 год. по 17.00 год, перерва на обід з 13.00 год. по 13.45 год.), за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Національної Гвардії, 14а. Практичний етап конкурсу відбудеться 15 червня 2022 року. За додатковою інформацією просимо звертатись за телефоном (097) 48 69 774 або на адресу електронної пошти vrp.if@sso.gov.ua .

Довідково:

Служба судової охорони – це державний орган у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримки громадського порядку в судах. Основні функції Служби покладаються на припинення проявів неповаги до суду, а також охорони приміщень суду, установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів і їх членів сімей, працівників суду, створення безпечних умов для проведення засідання серед учасників судового процесу. Служба підзвітна Вищій раді правосуддя і підконтрольна Державній судовій адміністрації України.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!