Рогатин відвідає театр світла


Уявіть собі... Вечір опускається на міське озеро, огортаючи все тишею. У цю ж мить зазвучить драйвова музика, а простір наповнюється прекрасною магією світла, фантастичними пластичними кодами, дзеркальним синхроном та крутими трюками.
Таку видовищну казку для жителів Рогатинської МТГ у День міста творитимуть професійні актори театру світла MetanoiaShow» (м.Тернопіль).
 
Дійство відбудеться у неділю, 1 серпня о 22:00 год. в парку відпочинку ім.Романа Шухевича, м.Рогатин.
 
"Обов’язково приходьте, щоб провести цей вихідний весело і згадувати про нього увесь наступний тиждень! Metanoia Show готує для рогатинців особливий перфоманс", - кажуть в міській раді.
 
Metanoia Show – це дивовижне світлодіодне та піксельне шоу, це - професійні актори, номери, поставлені за оригінальною режисурою, фантастичні костюми, сучасні технології, драйв та креатив.
Темперамент та драйв Metanoia Show дивує навіть найвибагливіших гурманів event-індустрії. Колектив демонструє своє мистецтво не лише в Україні, але й закордоном, працює з топовими ведучими, event-компаніями. У створенні концептуального мистецтва театру допомагають ультрасучасні технології: авторські, насичені світлодіодні костюми, надпотужні лазери, спецефекти, різноманітне світлодіодне та піксельне обладнання, яке являється найкращим в Західній Україні!



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!