Студентів вчитимуть, як шукати роботу у Франківську


У листопаді організація АЙСЕК організовує для прикарпатської молоді онлайн-подію CAREER START. На ній студенти зможуть дізнатися більше про можливості кар’єрного та особистого розвитку у місті.

Представник молодіжної організації АЙСЕК в Івано-Франківську Руслан Братусь розповів кореспондентам Суспільного Карпати, що на зустріч запрошують студентів віком від 18-ти до 23 років.

"Це подія для студентів, про те, як активно почати свою кар’єру, як підготуватися. Все – на прикладі життя успішних людей Івано-Франківська. У них буде змога дізнатися про можливості у місті. Зокрема, про кар'єру в молодіжних організаціях, також зможуть поговорити із спікерами, представниками різних компаній про вакансії чи про те, як знайти роботу", - розповів Руслан Братусь.

Поговорити із представниками компаній можна буде впродовж 40 хвилин. Їм можна ставити будь-які питання. На одному напрямку фокусуватися не будуть. Обговорити планують різні професії.

Подія є безкоштовною. Долучитися до зустрічі може будь-хто охочий, попередньо зареєструвавшись. Захід відбудеться 28-го листопада.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!