Уродженка Снятина отримала нагороду 66-ї кінопремії David di Donatello


11 травня в Римі (Італія) відбулася церемонія нагородження 66-ї кінопремії David di Donatello, на котрій уродженка Снятина Ivanna Legkar здобула Почесну Премію - за важливий внесок у безпечне відновлення діяльності кіно- та аудіовізуальних постановок у Римі та Італії під час кризи COVID-19.

Про це повідомив прикарпатець Михайло Радевич, пише Бліц-Інфо.

Трансляція заходу відбулася в прямому ефірі в прайм-тайм на каналі Rai1. Цьогоріч на нагородженні були внесені поправки до регламенту, щоб мати можливість допустити до конкурсу також фільми, які до цього не були номіновані через надзвичайні положення, пов'язані зі стримуванням пандемії COVID-19. Глядачі не могли насолоджуватися показом в кінотеатрах і тому кінороботи поширювалися на стрімінгових платформах.

Цікаве: Іванна Легкар навчалася в Снятинській ЗОШ №2 (тепер Снятинський Ліцей Бажанського). Вже в Італії в 2013-му році закінчила факультет фармації з відзнакою, а 2014-го року отримала ступінь магістра другого рівня з економіки та менеджменту у Венеціанському університеті Cá Foscari.

Три перші роки своєї кар'єри працює в лікарняній аптеці місцевої мережі Mirano в Венеції. Потім ще три роки працює в системі планування та управління медичними компаніями у Венеції, Удіне, Неаполі і, нарешті, в Римі.

В столиці Італії займає посаду директора фармкомпанії Gemelli A Casa spa.

Немає опису світлини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!