Казначейство України запевняє, що всі видатки по Івано-Франківській області здійснюються на належному рівні та вчасно


«Органи Державної казначейської служби України на належному рівні здійснюють розрахунково-касове обслуговування розпорядників, одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів державного та місцевого бюджетів», - йдеться у прес-релізі Державної казначейської служби України, поширеному у відповідь на оприлюднену у окремих ЗМІ інформацію про блокування рахунків Івано-Франківської міської ради.

Як зазначається, станом на 1 червня касові видатки по загальному фонду місцевих бюджетів області склали 3 499,3 млн. грн, по спеціальному фонду – 258 млн. грн. 
Найбільші суми спрямовано на реконструкцію вул. Б. Хмельницького у м. Коломиї, відновлення пішохідного переходу та моста через річку Чечву Калуського району, капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Польова у м. Снятині, будівництво другої черги школи в с. Битків Надвірнянського району‚ прибудову дитячого дошкільного закладу в с. Іванівці Коломийського району‚ реконструкцію народного дому «Просвіта» с. Микилучин. 
«Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області з Державного бюджету на ремонт доріг перераховано 39 396,239 тис грн., по обласному бюджету – 17 043,910 тис. гривень, - зазначають у прес-службі Державної казначейської служби України. - Для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, оплату видатків на харчування та медикаменти, енергоносії в поточному році Головним управлінням Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області за рахунок Єдиного казначейського рахунку надано місцевим бюджетам області безвідсоткових позик на покриття тимчасових касових розривів на загальну суму 929,7 млн. грн., з яких на сьогоднішній день не погашено 184,2 млн грн.»