Медики обласної дитлікарні протестують проти призначення в.о. гендиректора


Сьогодні, 5 червня медики обласної дитячої клінічної лікарні вийшли на протест проти призначення т.в.о. головного лікаря.

Як відомо, минулого тижня облрада не змогла призначити Тараса Мельника на посаду гендиректором дитлікарні, оскільки не вистачило голосів. Опісля представники колективу влаштували мітинг під «Білим будинком», вимагаючи призначити гендиректора.

Олександр Сич у ефірі ОТБ "Галичина" повідомив, що напередодні мав зустріч з колективом. І впевнений, що проблеми як такої немає. А ситуація накручена штучно.

Втім, вже сьогодні попередній керівник лікарні Радислав Котурбаш представив колективу свого наступника. Виконуючим обов’язки гендиректора став Володимир Семанюк.

Втім, зразу після представлення в.о. гендиректора незадоволені медики влаштували під стінами лікарні страйк.

У розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо лікарка Олена Олійник розповіла, що Семанюк очолює ЛОР-відділення. Він подавався на конкурс. Втім через брак документів його не допустили.

«Сьогодні нам представили наказ ОДА підписаний вчорашнім числом про призначення Семанюка, хоч переміг у конкурсі Тарас Мельник. До думки лікарні ніхто не дослухається», - розповідає медик.

До теми: В обласній дитлікарні обрали нового генерального директора

Ветерана АТО можуть не допустити до конкурсу на посаду. На захист стали лікарі-атовці

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!