В ДП "Дороги Прикарпаття" заявили про рейдерське захоплення. ОНОВЛЕНО


Державне підприємство заявило, що в них - рейдерське захоплення.

Про це повідомили на сторінці ДП "Дороги Прикарпаття".

"У ці хвилини відбувається рейдерське захоплення ДП 'Дороги Прикарпаття".... Детальна інформація згодом",- йдеться у дописі.

Як стало відомо пізніше, нова очільниця ОДА Світлана Онищук звільнила керівника ДП "Дороги Прикарпаття" Андрія Сазонова.

"Звільнити Сазонова Андрія Віталійовича з посади директора державного підприємства "Дороги Прикарпаття" 22.07.2020 у зв'язку з невиконанням ним обов'язків, визначених у пункті 7 укладеного з ним контракту від 30.07.2020",- йдеться у розпорядженні голови ОДА. 

Немає опису світлини.

Виконуючим обов'язки відразу ж призначили Яциковського Богдана Ігоровича.

Довідково: Яциковський Богдан - екс-заступник голови з економічного розвитку та міжнародної діяльності, Державна комісія України по запасах корисних копалин, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА". Був депутатом 6 скликання Тернопільської обласної ради. Проживає у Києві.

На зображенні може бути: текст «украёна вано-франкивська обласна державна адмнстраця розпорядження 07. 2021 м.вано-франкивсък №_218-k про яциковського керуючись пунктом 7.3 статуту державного пдприемства "дороги прикарпаття затвердженого розпорядженням обласной державной адмнстраци вi̇д 30.01 2020 № "про затвердження новой редакцё статуту державного пидприемства "дороги прикарпаття", призначити яциковського богдана ггоровича виконувачем обов'язкив директора державного пдприемства "дороги прикарпаття" 3 23.07.2021 тимчасово, до дня призначення директора встановленому порядку. пидстава: заява яциковського б. вi̇д 22.07.2021. голова обласной державной администраци ур свитлана онищук»

Згодом на сторінці підприємства у Фейсбук оприлюднили відеокоментар самого Андрія Сазонова з його версією подій.

"Приблизно о 16.30 на територію підприємства увійшли невстановлені особи серед яких був Рачкевич Володимир Степанович (Заступник директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури - авт.) Він дав розпорядження всім працівникам зібратися, бо хоче щось оголосити. Він почав зчитувати документ, який назвав розпорядженням голови ОДА про моє звільнення з посади керівника. Опісля зачитав документ про призначення в.о. Яциковського. Там взагалі цікава історія. Розпорядження написане з доповідної записки вже не заступника директора департаменту розвитку громад, а в.о. директора Рачкевича. Ми перевірили, що коли зачитували розпорядження і знайомили колектив з новим керівником, цих розпоряджень на сайті ОДА не було. Окрім того, на документах не було підписів голови ОДА. Після цього якась невстановлена особа почала водити Рачкевича, давати йому якісь вказівки. Опісля вони сказали працівникам підписувати якісь документи. Я навіть не думав, що при зміні влади такий цирк може відбуватися. Зі мною укладений контракт до 2025 року і його можна розірвати за визначеними причинами. До цього часу жодних претензій до мене не виставляли. Це якийсь треш був...",- каже Сазонов.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!