Цьогоріч УКБ відремонтує в Івано-Франківську 16 вулиць


Цього року управління капітального будівництва планує витратити на ремонт вулиць та міжбудинкових територій 20 мільйонів гривень.

Про це сьогодні, 19 лютого під час щотижневої оперативної наради у міського голови розповів начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

За його словами, цьогоріч планується відремонтувати 16 вулиць, одну пішохідну зону та шість міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій.

Загалом на ремонті роботи цього року передбачено 20 000 000 гривень.

«Передбачено відремонтувати такі вулиця, як Республіканська, Софіївка, Озеркевича, Левинського, Надрічна (стара частина), Стуса, реконструювати вулицю Івасюка з влаштуванням велодоріжок та інші», - каже Галіпчак.

Із міжбудинкових проїздів та прибудинкових територій – це на вулиці Галицькій, 132, Кардинала Любомира Гузара, 7А, Бельведерська, 12 – 16, Івана Павла ІІ, 12, Петлюри, 1 та Тролейбусна, 14 – Целевича, 20.

По чотирьох об’єктів збираються вихідні дані та розробляється проектно-кошторисна документація. А саме, Крайківського, Снігурська, Озеркевича та Барнича. Завершити ці роботи планується у квітні – травні.