Франківського динозавра знову покалічили. Цього разу п'яні військові


Минулої ночі динозавр з міського парку знову постраждав від рук вандалів.

Про це під час оперативної наради повідомив заступник начальника Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Андрій Киричук, пише Бліц-Інфо.

"Пізно ввечері надійшло повідомлення про хуліганські дії з динозавром, який знаходиться в парку Шевченка. Було 10 осіб у військовому камуфляжі. На місце події приїхав наряд патрульної поліції, управління поліції охорони, рота особливого призначення. Було спіймано 10 військовослужбовців, які знаходилися в нетверезому стані і поводили себе агресивно. Їх оточили і забезпечили охорону публічного порядку. На місце події викликали військову службу правопорядку і керівництво військової частини", - повідомив поліцейський.

Як зауважила очільниця КП Центр розвитку міста і рекреації Руслана Василюк, військові наробили багато шкоди до того, як їх затримали.

"Нехай відновлюють пошкодження, оскільки вони відірвали канат на гірці. Там тисячі людей його беруть і не порвали. Треба було навмисне це зробити. Знову відірвали кіготь на відремонтованій лапі динозавра. Можемо надати відео з камер спостереження», - зауважила очільниця парку.

Світлина від Ruslan Veselui.

У свою чергу мер пожартував, що для десяти військовослужбовців немає нічого неможливого.

Водночас Руслана Василюк наголосила, що хоча вони надали поліції відео з попередніми хуліганами, які відламали лапу, досі їх не знайшли.

"Я знаю хто це був. Це студенти другого курсу медуніверситету. Шукайте в медуніверситеті. Студенти кажуть, що впізнали хто то", - зауважив мер.  

До теми: У парку Франківська оселяться динозаври. Першого вже встановили

У франківському парку невідомі відламали лапу динозавру

Динозавру з парку відремонтували лапку. Франківців просять не торкатись до неї

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!