Київський продюсер на відпочинку у Буковелі видавав себе за полковника СБУ


50-річний киянин кілька днів відпочивав в одному із готелів на гірськолижному курорті "Буковель" та лякав персонал підробленим посвідченням полковника СБУ.

Напередодні працівники Головного управління Нацполіції в області спільно з співробітниками Управління внутрішньої безпеки ЦУ Служби безпеки України зафіксували факт вчинення мешканцем Києва дій з ознаками кримінального злочину, пов'язаного з використанням підробленого посвідчення співробітника СБУ. Про це Бліц-Інфо повідомили у Управлінні внутрішньої безпеки ЦУ Служби безпеки України.

Слід зазначити, підробка виявилась доволі вдалою. Щоправда, лише всередині. Основою для нього використали звичайний учнівський квиток, про що свідчить відповідний напис. Та оскільки посвідчення було обгорнуте у шкіряну палітурку з гербом Служби безпеки, тож йому вдавалось дурити людей. 

Відтак, перебуючи з 7 лютого в одному із готелів у Поляниці, столичний гість випивав та добряче хуліганив. А на зауваження персоналу та інших гостей погрожував "влаштувати проблеми", демоструючи підроблене посвідчення полковника СБУ нібито з департаменту внутрішньої безпеки.

Цікаво, що 50-річний мешканець Києва виявився доволі відомим продюсером, що працював з багатьма всеукраїнськими каналами. Але ніколи не мав відношення до правоохоронних органів, зокрема й до кадрового складу Служби безпеки.

До слова, протрезвівши, чоловік почав запевняти правоохоронців, що посвідчення лише кіношний реквізит і він ним нікого не лякав. Втім, у поліції не повірили та відкрили кримінальне провадження за статтею ч.4  358 ККУ (Використання завідомо підробленого документа).

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!