Міський голова Франківська подякував юній Богданці за її творчість


Під час засідання 26 чергової сесії міської ради Руслан Марцінків вручив подяку франківці, Богдані Школьні, учасниці проекту "Голос Країни. Діти".

Про це мер повідомив на власній сторінці у мережі.

"Яка приємність вітати юних зірочок нашого міста. Подяку міського голови сьогодні отримала Богдана Школьна Школьна, учениця ЗШ №10. Попри зовсім юний вік вона має серйозні здобутки. У листопаді отримала 2-у премію на міжнародному пісенному конкурсі Georgia Fest. Взяла участь у п’ятому сезоні "Голос Країни.діти", а її виступи на сцені міських заходів годі порахувати! Вітаю Богданку! Нехай мрія веде її у житті лише до нових висот!",- йдеться в дописі.

Нагадаємо, минулого тижня вийшов другий ефір сліпих прослуховувань проекту "Голос. Діти". У них взяла участь 10-річна Богдана Школьна з Івано-Франківська.

Дівчинка не бачить на ліве око через гліому зорового нерва. Це доброякісна пухлина, через що лікарі заборонили робити їй будь-які фізичні навантаження. Тож Богдана  присвячує весь свій час музиці. Своєю піснею юна вокалістка донесла до всіх, що потрібно забути про комплекси, страхи і відкритися цьому світу. Відео виступу дивіться тут.